duminică, 1 ianuarie 2017

Anul nou calendaristic

 Scumpii noștri – frați și surori întru Hristos, calendaristic am pășit cu toții într-un Nou An - 2017. În acest an vă dorim să aveți parte: de mila și dragostea Bunului Dumnezeu, de pace, sănătate trupească și sufletească, să fiți mereu cu Dumnezeu în gând și în inimă, să fiți luminați de soarele dreptății și acoperiți de căldura Maicii Sale Fecioara Maria. La mulți ani!
Dar să nu trecem peste și să uităm, că ne aflăm încă în Postul Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, și că adevăratele sărbători urmează.
Iubiți frați și surori în Domnul, a mai rămas doar o săptămână, hai să o petrecem și pe aceasta cu post și rugăciune în pace și liniște, ca Bunul Dumnezeu să ne învrednicească să întâmpinăm nașterea Fiului Său Hristos cu bucurie și fericire, Doamne ajută.
Liturghia la Nașterea Domnului va fi oficiată noaptea,
Vă invităm pe toți doritorii care vor avea posibilitate să se deplaseze și să ia parte la o deosebită Sfântă și Dumnezeiască Liturghie care va fi liturghisită de către duhovnicul Arhimandritul Zosima și Egumenia Animaisia Stareța Sfintei Mănăstirei acestea „Sfântul Binecredinciosul Voievod Ștefan cel Mare”.
Așteptăm cu drag și colindătorii, acei Magi, vestitorii BUCURIEI CELEI MARI – „SA NĂSCUT MESIA”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu